Loading...

Cum Comand

Nu sti cum sa cumperi de pe site-ul nostru? Nicio problema, este foarte simplu, doar efectuati urmatorii 5 pasi:


1. Adauga Produsele in Cos

In primul rand, adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite folosind butonul rosu "Adauga in Cos". NU UITATI inainte de a a adauga in cosul de cumparaturi un produs, sa selectati Culoarea/Forma produsului in caz ca produsul e disponibil in mai multe variante si cantitatea acestuia!


2. Cosul de Cumparaturi

Dupa adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, selectati butonul din meniul principal "Cos Cumparaturi".  Verificati in pagina cosului de cumparaturi ca produsele dorite sa aiba cantitea dorita si culorile/formele (folosind butonul: "Click pentru mai multe detalii"). In caz ca produsele adaugate in cos au alte optiuni decat cele dorite, modificati optiunile si selectati butonul "Modifica". Daca un produs este in plus in cosul de cumparaturi sau nu il mai doriti, pur si simplu selectati butonul X situat la sfarsitul titlului produsului respectiv. 

Daca totul este in regula selectati butonul rosu "Trimite comanda".

 

3. Autentificare / Cumpara fara autentificare

La acest pas aveti posibilitatea sa va inregistrati sau sa cumparati fara inregistrare, ca vizitator. Avantajul este ca persoanele inregistrate isi pot verifica in contul personal situatia comenzilor efectuate cat si posibilitatea de a modifica datele de facturare/livrare.

In caz ca vreti sa cumparati ca vizitator, completati datele de facturare si livrare in pasul urmator.

 

4. Plata si Livrare

Dupa introducerea datelor de facturare si livrare trebuie sa selectati modul de livrare. Momentan plata se efectueaza la livrare (ramburs). Costul livrarii poate sa difere in functie de greutatea coletului. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina: Info Livrare


5. Confirmare Comanda

In final, aveti posibilitatea sa ne scrieti cateva detalii privind comanda, livrarea sau orice altceva doriti in campul situat in partea stanga. Selectati in final butonul rosu "Confirma". Asta e tot! Va multumim!

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Carucior Graco Evo 2 in 1