Loading...

Termeni si Conditii

Introducere:
   Vizitarea  si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului.
   Idita M. Gabriela PFA
 isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
  Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

    Definire termeni:
   Site-ul
www.bebepuf.ro este intretinut si administrat de Idita M. Gabriela PFA .
   Persoana fizica (sau juridica) care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului
bebepuf.ro, este denumita Client.
   Adresa web care este proprietatea Societatii (
www.bebepuf.ro), va fi denumita generic site-ul bebepuf.ro
   Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul
bebepuf.ro, vor fi denumite in continuare continut.

    Copyright:
   Intregul continut al site-ului Bebepuf.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
   Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
   Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului
bebepuf.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

    Confidentialitate:
   Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
   Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
   Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

    Declinarea responsabilitatii:
   Continutul site-ului  bebepuf.ro
a fost alcatuit cu cea mai mare atentie in acord cu specifiatiile tehnice pentru fiecare produs,oferite de producator
   De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
   Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
   In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
   De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
   Societatea achizitioneza produse de la furnizori de incredere, dar totusi nu poate fi trasa la raspundere de eventualele daune aparute in timpul exploatarii produselor, pozitia noastra fiind doar de re-seller.
   Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Cheltuielile conexe(taxa livrare,comisioane banci,etc) revin in seama clientului.

   Garantia:
   Produsele cumparate prin intermediul site-ului
bebepuf.ro beneficiaza de garantia obisnuita (conform normelor legale in vigoare) pentru fiecare produs in parte.
   Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.
   Lipsa oricarui act din coletul primit, sau lipsa de conformitate a produsului primit prin colet trebuie semnalata maxim a doua zi lucratoare dupa primirea coletului.
   Conform
OUG 130/2000 privind comertul la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului" .
   Returnarea este posibila pentru produsele aflate într-o stare perfecta, neutilizate si complete cu toate accesoriile primite, deoarece profilul firmei noastre nu este acela de închiriere.
   Contractul se considera incheiat la ridicarea/primirea coletului, sau, pentru produsele ridicate de la sediul nostru, la semnarea facturii de catre cumparator.
   Produsele ridicate de la sediul nostru intra astfel sub incidenta
Legii 449/2003 privind garantiile si conditiile de returnare.

    Termene de livrare:
   Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 12 ore si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului bebepuf.ro
.
   In conditii exceptionale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), societatea
poate mari timpul de livrare cu informarea prealabila a clientului.

    Taxe suplimentare:
   Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.
   Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
   Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@bebepuf.ro.

    Frauda:
   Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului bebepuf.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 
    Litigii:
   Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.
   In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

   Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate conditiile de mai sus.

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Carucior Graco Evo 2 in 1